Vásárlás meneteRendelési információk

A „Kosárba” feliratú gombra kattintva tudja az adott terméket virtuális kosarába helyezni. A megrendelés leadására regisztráció után – vagy már regisztrált Vevő esetén bejelentkezéssel – és regisztráció/bejelentkezés nélkül is lehetőség van. Ezt követően rendelés teljesítéséhez szükséges számlázási – és szállítási adatait (név, lakcím (székhely), telefonszám, adószám, e-mail cím) kell megadnia a rendszerben, majd ki kell választania a fizetési módot. 

A rendelés kifizetésére közvetlen banki átutalásos fizetéssel van lehetőség (név: Artem Books Kft.; számlaszám: 10102244-56312200-01005009, Budapest Bank), illetve hamarosan elérhető lesz a Barion-on keresztüli bankkártyás fizetés is. Közvetlen banki utalásnál megjegyzésként a közlemény rovatban kérjük tüntesse fel a rendelés azonosítóját. A kiszállítást az összeg beérkezése után kezdjük meg.

Szállítási információk

A csomagokat FOXPOST csomagautomatába vagy házhoz tudjuk szállítani. 

A rendelés személyes átvételére a pandémiás helyzetre való tekintettel egyelőre nincs lehetőség. Amint újra elérhető lesz ez az opció jelezni fogjuk.

A FOXPOST csomagküldési lehetőséggel számos lehetőség közül választhatja ki a számára legkényelmesebb megoldást. Országus hálózatuk segítségével a kiszállítást kérheti az Önhöz legközelebbi FOXPOST automatába, vagy választhatja a házhozszállítást is.  

A megrendelés véglegesítésével elfogadja az ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEKET illetve az ADATKEZELEÉSI SZABÁLYZATOT. Ennek értelmében a megrendelés során a szállítás teljesítéséhez az alábbi adatokat fogjuk elkérni Öntől. Ezen adatok hiányában a szállítást nem tudjuk vállalni.

Adatok automatába történő szállításkor és házhozszállításhoz:

Címzett neve

Címzett email címe

Címzett telefonszáma

Átvételi pont megadása VAGY Cím (irányítószám, település, utca, házszám)

Szállítás automatába

Vásárláskor válassza ki a lakhelyéhez legközelebb eső FOXPOST automatát és adja meg mobiltelefonszámát. Miután a utár átvette tőlünk a csomagot, 1-3 munkanapon belül kiszállítja a választott célautomatába. Ha a csomag megérkezett az Ön által választott átvételi csomagautomatába, SMS-ben vagy e-mail-en kap értesítést. Előbbihez a rendelés során meg kell adnia a telefonszámát. Az üzenetben vagy e-mail-ben találja a nyitókódot. Az üzenetben elküldött egyedi, csak Ön által ismert nyitókóddal nyithatja ki az automata megfelelő ajtaját. Az SMS vagy e-mail tartalmazza a pontos átvételi határidőt (nap, óra, perc), ameddig a csomag átvehető az automatából. Látogasson el az automatához, adja meg az nyitókódját és nyissa ki a rekeszét. Az automatában az érkezéstől számított 3 napig őrzik a csomagját.

Fontos: Ne törölje az SMS-t vagy az e-mailt, mert szüksége lehet rá, ha vissza szeretné küldeni a csomagot.

Mikor kapja meg a csomagját?

Miután a futár átvette a csomagot, 1-3 munkanapon belül már át is veheti azt a választott célautomatából. 

Mennyi ideje van átvenni a csomagot a FOXPOST automatából?

3 naptári napig őrzik a csomagját az automatákban. A 3 napos időtartamba a hétvégi napok (szombat, vasárnap) is beleszámítanak. Az átvételi határidő óra-perc pontossággal a csomag érkezéséről szóló SMS és e-mail értesítésben található. Ezen időpont után kiveszik a csomagot az automatából, ezért fontos, hogy az értesítésben szereplő időpontig átvegye a csomagot. Ha az átvételi időszakban munkaszüneti- vagy ünnepnap van (a hétvégi napok ide nem értendőek), abban az esetben automatikusan meghosszabbodik az átvételi idő.

Mi történik a csomagjával, ha nem tudja időben átvenni?

Az átvételi határidő lejárata után visszaküldik hozzánk, ezért csak akkor tudjuk újra elküldeni Önnek, ha a szállítási díj ismét kifizetésre kerül. 

A címzett helyett más is átveheti a csomagot?

A nyitókód ismeretében bárki átveheti a csomagot az automatából. 

Fontos: Ne törölje az SMS-t vagy az e-mailt, mert szüksége lehet rá, ha vissza szeretné küldeni a csomagot.

Házhozszállítás

A házhozszállítás FOXPOST-on keresztül történik. Házhozszállítás esetén 2-3 munkanap az általános kiszállítási idő, miután a futár átvette a csomagot. 

A futár 2 órás időintervallumon belül vállalja a csomag kiszállítását, ráadásul közvetlenül fel tudja Önnel venni a kapcsolatot. Az értesítésben megkapja a futár elérhetőségét, így szükség esetén egyeztetni tud vele a kiszállításról.

Hogyan veheti át a csomagot házhozszállítás esetén?

A kiszállítást megelőzően SMS-ben és e-mail-ben értesítést kap a futár érkezési időpontjáról. Az e-mail-ben található webes elérési helyen módosítani lehet a kiszállítás napját és a kiszállítási címet is, amennyiben a házhozszállító partnerünk által javasolt időpont nem megfelelő a részére vagy más címen szeretné átvenni a csomagot.

Az első sikertelen kézbesítés után e-mail útján küldünk értesítést a kézbesítés eredménytelenségéről, majd a futár még egy alkalommal megkísérli a csomag kézbesítését.

A futár kétszer kísérli meg a csomag kézbesítését, amennyiben egyik alkalommal sem jár sikerrel, a küldemény visszaküldésre kerül.

A címzett helyett más is átveheti a csomagot?

Házhozszállítás esetén a futártól személyesen a címzett, a címhelyen tartózkodó családtagok, meghatalmazottak vehetik át a küldeményt. 

Szállítási díjszabás

30.000 Ft-os kosárértéktől a szállítást ingyenesen biztosítjuk FOXPOST csomagautomatába. A 30.000 Ft korárérték alatti rendelések esetében a következő szállítási díjakkal kell számolnia:

FOXPOST

A megrendelés beérkezése után mindent megteszünk azért, hogy mielőbb a FOXPOST munkatársaihoz kerüljön a csomagja. A csomag továbbszállítása nagyban függ a csomagleadó automaták ürítési gyakoriságától és az ürítés napjától, ezért tágabb szállítási időket adtunk meg.

FOXPOST – automatába // 1-5 munkanap // 1.078 Ft

XS-M méret – bruttó 1.078 Ft

FOXPOST – házhozszállítás // 2-5 munkanap 

XS-S méret – bruttó 1776 Ft

M méret – bruttó 2538 F

Fizetési lehetőségek és feltételek

Megrendelése kiegyenlítésére közvetlen banki átutalással van lehetőség, illetve hamarosan Barion rendszeren keresztül bankkártyával is.

Utánvéttel történő fizetésre nincs lehetőség.

Átutalás

Rendelését átutalással fizetheti ki. Ebben az esetben kérjük az Artem Books Kft. számlájára (10102244-56312200-01005009, Budapest Bank) utalja át a rendelés összegét. Megjegyzésként a közlemény rovatban kérjük tüntesse fel a rendelés azonosítóját. 

Barion - Hamarosan

Hamarosan lehetősége van Barion fizetésre, ez esetben a megrendelés során átirányítjuk a Barion oldalára.

A megrendelés összege csak a megrendelés véglegesítésével kerül levonásra!

Nagyon köszönjük, hogy nálunk vásárol!